2 min read

Exceptionelt design bygget lige efter dit hoved

Exceptionelt design bygget lige efter dit hoved

I mere end 40 år har vi udtænkt, designet og bygget messestande for et væld af virksomheder. Hos Scanex tager vi altid afsæt i dine værdier, så standen understøtter dit brands identitet. Vi er eksperter i at skabe messestande, der, via udtryk og udformning, bidrager til en uforglemmelig oplevelse for de besøgende.

Ta´ et kig ind i vores kreative værksted!

Det kreative værksted er det hjørne af vores virksomhed, hvor tankerne flyver lidt hurtigere, ideerne er lidt mere kreative, og hvor grænsen for hvad der kan lade sig gøre hele tiden flyttes. 

I det kreative værksted finder du vores designteam. Afdelingen består af kompetente designere og arkitekter som dagligt sidder og udtænker krøllede og kreative idéer, der, sammen med et æstetisk udtryk, løfter din messestand til nye højder. Designerne i vores team holder sig altid opdaterede på de nyeste trends og tendenser i branchen, så de kan implementere et tidssvarende look i din messestand. Foruden et nytænkende mindset så er vores designere garvede i messebranchen, så du er i trygge hænder. 

SCA-1920-9373-CR2


Vi kan det hele og lidt til…

I dag har vi alverdens muligheder for at tænke ud af boksen. Mulighederne er mange og på grund af de teknologiske virkemidler, vi har adgang til, ligger spændende løsninger indenfor rækkevidde. Så uanset om du ønsker interaktive løsninger der aktiverer dine kunder via teknologiske indspark, eller et fængende design der tager dit produktfokus til helt nye højder, så har vores dygtige designteam ideerne til at føre det ud i livet. 

Luise Skriver, en af arkitekterne i vores designteam, er særligt begejstret for den kreative proces der ligger til grund for hendes arbejde.

”Vi arbejder med mange forskellige typer af virksomheder, og selvom de alle skal have lavet en messestand, så er der ikke to projekter der er ens. Netop den her variation i hverdagen er noget af det, der gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag. Vi er alle sammen designere i hjertet men med forskellige kompetencer, så vi udfordrer hinanden hver dag. Sparring med kunden er en vigtig del af vores proces mod et stærkt koncept, som stemmer overens med den rejse, kunden er på” siger Luise. 

En effektiv og cirkulær designproces

Når du er i dialog med vores designteam, får vi, med en god portion kemi, formet et stærkt fundament for den optimale designproces.

SCANEX-Siemens-Gamesa--3d-model

Dernæst er det essentielt, at vi får indfriet de visioner, du har for din messestand. Det gør vi bedst ved at kommunikere klart til hinanden og følge dit brief som en rettesnor for designprocessen. Dog skal der altid være plads til ændringer og pludseligt indskudte idéer. Design er sjældent en lineær proces. Netop derfor har vores designteam fuld forståelse for, at den oprindelige vision kan ændre sig undervejs, og de sidder altid klar til at sparre og ideudvikle, hvis du har ændringer til det oprindelige brief. 

Fra vision til messestand

På nul komma dut! Eller… ikke helt. Men uanset hvilke kreative input du har, så sidder vores designteam klar til at føre dem ud i livet, så du får lige præcis den messestand, du drømmer om.

Scanex-Siemens-Messestand-2

Vores designere er helt up-to-date og ved alt om, hvad der fungerer indenfor design, interiør, farvedynamikker og gimmicks. Så du skal bare koncentrere dig om at overlevere dit brands identitet og den vision, du har for messestanden – så skaber vi en exceptionel messestand, der rammer lige ind i din brandvision. 

 

Før dine visioner ud i livet og lad os designe din næste messestand! Tøv ikke med at kontakte ejer og CEO, Kaare Egelund Schmidt og aftale et møde.

SCA-1920-9204-CR2

kontakt her